loader image

Hallo, ik ben Ferry Ferdinand van den Hoek

Ik ben een creatieve producer onder de naam Ratacore

Geboren in 1997 in het o zo mooie Spijkenisse. Ik produceer voornamelijk Techno, Gabber Underground en House muziek, maar ook voor andere muziek stijlen sta ik open om deze te maken.  Mijn motto is “Ferry maakt graag herrie”, vooral om mensen blij te maken en de liefde voor de muziek terug te brengen.

Muziek 
maken

Ik ben voornamelijk muziek gaan maken om mijn moeilijke jeugd te vergeten en een mooie toekomst op te bouwen.
Mijn jeugd heeft mij vaak in de problemen gebracht, maar altijd bleef muziek mij helpen om door te gaan en om weer te gaan vechten voor mij leven.

Een aantal jaren geleden, kwam ik wonen bij mijn beste maatje en pleegvader. Deze mensen hebben mij laten inzien, dat ik ook geld kan verdienen met mijn hobby, namelijk produceren van herrie.

Jeugd
inspireren

Ook wil ik graag met mijn muziek jongeren inspireren die ook een moeilijke jeugd hebben gehad, en zo voorkomen dat zij niet het verkeerde pad op gaan.  “Naar muziek luisteren is één van de weinige activiteiten waarbij onze hersenen helemaal gebruikt worden”

Lekker los 
Lekker lauw

Ik maak professioneel leuke en goede muziek, waarop mensen lekker los gaan of zoals ik het vaak zeg: mijn muziek is “lekker los, lekker lauw”

Ik kan overigens geen nootje lezen, maar ik maak muziek op mijn gevoel en dat geef ik graag door aan anderen. 
Geintresseerd? Neem dan contact met mij op!